Tenisztábor

LAST MINUTE  AKCIÓ!

2023. aug. 17. 9:00 utáni jelentkezésre, csak egész heti befizetés esetén 15 % kedvezmény!

Testvérkedvezmény 1.000,-/gyerek

                                         Úszótábor            Tenisztábor

Aug. 21-25 (5 nap)          51.000,-                  56.100,-

Aug. 28-31 (4 nap)          40.800,-                  44.800,-

Online regisztráció szükséges, a tábor teljes díját hétfőn reggel a helyszínen kérjük befizetni (nem kell foglalót fizetni!)

 

 

Tenisz- és Úszótáborunk egész nyáron várja a sportolásra, társaságra, finom falatokra kiéhezett csemetéket! 

2023. június 19. -aug. 31. között minden héten, a júl. 17-21-i hét kivételével!!!

TENISZ, ÚSZÁS minden mennyiségben, jó kedvvel és finom falatokkal!

Sok szeretettel várunk minden régi és új táborozót duna-parti friss levegőn, egész nap a szabadban, de fedett, szellős területen! A napközis sporttáborainkat 5-14 éves gyerekeknek ajánljuk, azoknak, akik szeretnének egészségesen, sportosan, barátok közt eltölteni pár napot, hetet! Azoknak a gyerekeknek ajánljuk napközis táborunkat, akik aktívan szeretnék a nyári napokat tölteni, akik nem csupán időtöltés céljából szeretnék táborunkat igénybe venni, hanem szeretnék hasznosan és egészségesen élvezni a nyári szünidőt.

A táborban való részvételnek nem feltétele az úszni vagy teniszezni tudás! Az első edzésen való felmérés alapján a gyerekeket tudásszint szerinti csoportokba osztjuk (kezdő, középhaladó, haladó)!

Kezdőtől a haladó szintig várjuk a csemetéket a Római-parton hétköznap 8:00-17:00 óra között.
Tenisz, úszás,  jókedv, finom falatok pingpong, csocsó, darts, kézműveskedés, társasjáték, trambulin minden mennyiségben.
Napi 3 edzés, 3 étkezés (Saját szakáccsal, gyerekeknek összeállított menüvel, repetával) tízórai, 3 fogásos ebéd, uzsonna .
Az érkezéstől a távozásig a gyerekek saját komplexumunkban, állandó felügyelettel, közlekedésmentesen Duna-parti friss levegőn vannak.

A rossz időtől sem ijedünk meg, fedett létesítményeinkben biztosítottak a feltételek. Itt szeretnénk felhívni a szülők figyelmét, hogy a gyermekek nyári táborban vesznek részt. A teniszpályák a szabadban, napon vannak. Természetesen, ha van rá lehetőségünk, a fedett csarnok adta lehetőséget kihasználjuk, de a szezonbérlőink előnyt élveznek! Megértésüket köszönjük!

CSAK TÜNETMENTES GYERMEKEKET TUDUNK FOGADNI!
 

TURNUSOK:

Hét

Időpont

           Foglaló            befizetési határidő

Szabad hely

1. hét

jún.19. - jún.23.

   

2. hét

jún.26. - jún.30.

   

3 hét

júl.3. - júl.7.

   

4. hét

júl.10. - júl.13. 4 NAP!!!

   

5. hét

júl.17. - júl.21.

NINCS TÁBOR!  

6. hét

júl.24. - júl.28.

   

7. hét

júl.31. - aug.4.

   

8. hét

aug.7. - aug.11.

   

9. hét

aug.14. - aug.18.

BETELT!  

10. hét

aug.21. - aug.25.

lehet még jelentkezni 37

11. hét

aug.28. - aug.31. 4 NAP!!

lehet még jelentkezni 42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A betelt táborokba a foglaló befizetési határideje után szabadulhatnak fel helyek!

TENISZTÁBOR

napi programja:

melyben naponta 2 tenisz edzés és 1 úszó edzés van

8:00 - 8:45

Gyülekező

hétfőn a tenisz recepción, a többi napokon a pihenő területen

9:00 - 10:30

Tenisz 1

(1 napi felmérés alapján különböző szintű csoportokban)

10:15

Tízórai

RTA biztosítja

11:00 - 12:00

Úszás 1

(1 napi felmérés alapján különböző szintű csoportokban)

12:15

Ebéd

RTA biztosítja, 3 fogásos ebéd a gyerekek ízlésének megfelelő menü sorral, RTA éttermében saját szakáccsal, (egyéni menüt is tudunk biztosítani!) Repeta mindig van!

13:00 - 14:00

Pihenő és szabadfoglalkozás

asztalitenisz, squash (rossz idő esetén), csocsó, darts, társasjátékok, trambulin, kézműveskedés

14:00 - 15:00

Tenisz 2

(felmérés alapján különböző szintű csoportokban)

15:30

Uzsonna

RTA biztosítja

16:00 - 16:30

Szabadfoglalkozás

asztalitenisz, squash (rossz idő esetén), csocsó, darts, társasjátékok, trambulin, kézműveskedés

Az edzések sorrendjében változás lehetséges, ami a gyerekek összetételétől nagyban függ!

Az edzéseket évközben is nálunk oktató szakedzők tartják, a  gyerekek az edzéseken kívül együtt vannak (az étkezések és a szabadfoglalkozások idején), természetesen felügyelet mellett! A gyerekek egész nap a saját létesítményünkben vannak, utcára nem mennek. Az uszoda, a teniszpályák és az étterem is helyben van!

 • Szükséges felszerelés ÚSZÁS-hoz: úszósapka, szemüveg, papucs, fürdőruha, törölköző
 • Szükséges felszerelés TENISZ-hez: sapka, edzőcipő (nem szandál!), üdítőital(víz) - teniszütőt biztosítunk!
 • Szükséges felszerelés a táborhoz a fentieken túl: időjárásnak megfelelő öltözet!

A TENISZTÁBOR részvételi díja: 66.000,- Ft/fő/hét, a tábor díjának május 15-ig történő 100 %-os befizetése esetén 10% kedvezmény adunk, ( 59.400,-), ami tartalamzza naponta az alábbiakat: 

 • háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna), 
 • két  teniszedzést,
 • egy úszóedzést és a
 • szabadfoglalkozásokat

A TENISZtáborba lehetőséget biztosítunk PRÓBANAPRA: ha tetszik táborunk, az első napi (hétfői) befizetést beszámítjuk a heti befizetésbe: első nap 17.000,- Ft (a foglaló összege), a hét hátralevő napjaira 49.000,- Ft. Amennyiben van szabad férőhely, úgy lehet nem egész hétre is.

Ár/ napi bontás 5 4 3 2 1
Tenisztábor 66.000,- / 59.400,- 56.000,- 46.500,- 31.000,- 17.000,-

 

 

A 4 napos hét (júl. 17-21 ill. aug. 28-31) ára TENISZTÁBOR esetében 52.800,- Ft/4 nap! Természetesen minden hétre érvényes az előfizetési 10%-os kedvezmény! (47.520,-)

TESTVÉRKEDVEZMÉNY: 4.000,- /gyerek/hét, csak teljes heti befizetés esetén! A négynapos heteken 3.200,- Ft a kedvezmény! Amennyiben a testvérek nem egy héten jönnének, a testvérkedvezményt abban az esetben tudjuk biztosítani, ha egyösszegben kifizetik a testvérek tábordíját vagy a második testvér tábordíjából vonjuk le mindkét gyermek kedvezményét! 

A két kedvezményt (10% előfizetés + 4000,- testvérkedvezmény) csak készpénz fizetés esetén tudjuk összevonni. Pl. 2 testvér vesz részt tenisztáborunkban, az előfizetési kedvezményes összeget fizetik, akkor a tábor ára: 2*59.400,-=118.800,- és ebből kerül levonásra a 2*4.000,-=8.000,- Ft. Így 110.800,- Ft fizetendő készpénzzel! Kártyás fizetés esetén a testvérkedvezmény 3.000,-.

Mindhárom fajta SZÉP KÁRTYÁT (OTP, MKB, K&H) elfogadjuk! Szépkártyás fizetésre csak a helyszínen van lehetőség!

Hiányzás esetén, KIZÁRÓLAG A REGGEL 8:30-IG LEMONDOTT napok pótolhatók előre egyeztetett időpontban a 2023-as tábor ideje alatt, pénzt visszaadni nem tudunk! Pótolni  csak a reggel 8:30-ig lejelentett, orvosi igazolással igazolt hiányzásokat lehet, a be nem jelentett hiányzások nem pótolhatók!

Tábori, tanári felügyelet 8:00-17:00 tart. Tenisz, uszoda recepcióink 7:00-21:00 óra között üzemelnek, a gyerekek itt leülve, de nem tábori felügyelettel tudják várni a szülőket ill. reggel a tábor kezdését!

>>Tábori infók és szülői és egészségügyi nyilatkozat<< A szülői nyilatkozatot a tábor első napján kérjük kitöltve! A helyszínen is van lehetőség a kitöltésre!

Rossz idő esetén fedett létesítményünkben tartjuk meg a foglalkozásokat!

 

Jelentkezés menete:

 • A tábor információkat kérjük olvassa el!
 • Táborunkba ennek a   JELENTKEZÉSI LAP  -nak az online kitöltésével lehet előzetesen jelentkezni, melyről visszaigazolást kapnak. Kérjük a jelentkezési lapot gyerekenként és turnusonként töltsék ki! (kb. 2 perc) Kérjük Önöket, ha a turnusnál a szabad helyek elfogytak, ne küldjenek be jelentkezést az adott hétre, nem tudjuk figyelembe venni!
 • A jelentkezés a foglaló/regisztrációs díj befizetésével válik véglegessé! A szabad helyek a foglaló/regisztrációs díj beérkezésének sorrendjében kerülnek feltöltésre, melynek legvégső beérkezési határideje a tábor kezdést megelőző 15. naptári nap. A foglaló/regsztrációs díjjal nem véglegesített jelentkezéseket automatikusan töröljük és a helyet felszabadítjuk! Kérjük, figyeljenek a dátumra (tábor turnusoknál megtalálható)! 
 • A foglaló/regisztráció összege mindkét tábor esetén 17.000,- Ft/fő, mely a hely biztosítására szolgál, visszafizetni nem tudjuk!
 • A foglaló/regisztráció befizetési lehetőségeket a jelentkezést visszaigazoló emailben találják!
 • A tábor díjának fennmaradó része a tábor első napján, hétfőn fizetendő készpénzzel vagy bankkártyával. A kedvezmények ekkor kerülnek levonásra! Ekkor kérjük a kitöltött, aláírt   egészségügyi és szülői nyilatkozat   -ot!
 • Ameddig táborainkban van szabad hely, lehetőség van jelentkezésre a tábor megkezdéséig!

FIGYELEM! A telefonos jelentkezés megszűnt! Csak az online leadott jelentkezéseket tudjuk figyelembe venni!

 

Tábor lemondása, pótlása:

 • A foglaló/regisztrációs díj összegét visszafizetni nem tudjuk, orvosi igazolás ellenében a foglalás későbbi 2023-as táborra áttehető a szabad helyek függvényében.
 • A foglaló/regisztrációs díj befizetési határideje előtt TURNUSMÓDOSÍTÁSRA, TÖRLÉSRE van lehetőség, a űrlapot az új időponttal ki kell tölteni és a törlendő hetet az alábbi emailcímen kell jelezni: nyaritaborrta@gmail.com 
 • Hiányzás esetén, KIZÁRÓLAG A REGGEL 8:30 ÓRÁIG LEMONDOTT napok pótolhatók előre egyeztetett időpontban a 2023-as tábor ideje alatt, pénzt visszaadni nem tudunk! Pótolni  csak a reggel 8:30 óráig lejelentett, orvosi igazolással igazolt napokat lehet, a be nem jelentett hiányzások nem pótolhatók!

Táboraink minden esetben igazodnak a járványügyi helyzetben hozott rendeletekhez, így a programok időpontjának változtatási jogát fenntartjuk! Karanténhelyzet esetén a befizetett összegek jóváírásra, visszafizetésre kerülnek!

A táborfoglaló/regisztrációs díj befizetésével a táborrendet és a fizetési feltételeket elfogadják!

Információ:

A tábor eseményeiről a facebook oldalunkon mindig naprakészen tájékozódhat: https://www.facebook.com/RTANyarisporttabor/