Tájékoztató a táborral kapcsolatos fontos tudnivalókról

A táborban önállóan étkezni és öltözni tudó, csak szobatiszta, egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő gyermekeket tudunk fogadni, ezért kérjük hétfőn reggel a szülői nyilatkozatot aláírva minden esetben leadni szíveskedjenek.

A nyilatkozattétel letölthető weblapunkról (>> jelentkezési lap, szülői/egészségügyi nyilatkozat<<) melyet hozzanak magukkal (Kérjük ne küldjék el előre, mivel aktuális egészségügyi nyilatkozatot is tartalmaz!) , vagy a beiratkozáskor a helyszínen is kitölthető.

Minden gyereknek külön jelentkezési lapot kell kitölteni (2. héttől már csak egy név és egy szülői aláírás szükséges)!
Az edzések 9.00 órakor kezdődnek, az uzsonna kb. 15:45-ig tart. Érkezni 8 órától lehet. Délután kérjük 16.30-ig jöjjenek a gyerekekért!

Amennyiben a gyermek valamilyen allergiában (ital-étel, méh-, szúnyogcsípés, stb.) szenved, vagy valamilyen nem fertőző betegségre rendszeresen gyógyszert szed, a beiratkozáskor kérjük, írásban és szóban is tájékoztassanak minket. Ennek elmulasztása esetén az ezekből a betegségekből eredő esetleges rosszullétek miatt felelősséget nem tudunk vállalni.

Ha a gyermek étkezésében valamilyen diétát kell tartani, kérjük, írásban és szóban is tájékoztassanak minket, hogy ezt figyelembe tudjuk venni.

A táborban való részvétel feltétele, hogy a gyermekek szót fogadjanak és betartsák a tábor edzőinek és személyzetének kéréseit ill. utasításait. Ezek hiányában a szülőre hárul minden felelősség a gyermekeket érő és a gyermek által okozott károkat illetően, továbbá a gyermek kizárható a további táborozásból.

Érkezéskor és távozáskor legyenek szívesek jelentkezni a pedagógusoknál! Amennyiben egy gyermek egyedül mehet haza, vagy/és/ korábban kell elmennie, azt kérjük, legkésőbb aznap reggel írásban és szóban is jelezzék.

Hiányzás, betegség esetén nem áll módunkban pénz visszatéríteni. A hiányzott napokat viszont 2022. nyári táborának utolsó napjáig be lehet pótolni előre egyeztetett időpontban! Pótolni  csak a reggel 9 óráig lejelentett, orvosi igazolással igazolt hiányzásokat lehet, a be nem jelentett hiányzások nem pótolhatók!

A táborban a gyermekek ruháiért, értékeiért, felszereléséért nem tudunk felelősséget vállalni!

Kérjük Önöket, hogy esténként a gyermekek holmiját nézzék át, és az esetlegesen nem saját holmikat másnap hozzák vissza, mert a másik gyereknek hiányozni fog!

Kérjük, mobiltelefont ne küldjenek a gyerekekkel! Felelősséget az elveszett, eltűnt értéktárgyakért nem vállalunk!

Szeretnénk megkérni a gyerekeket és a szülőket, hogy ha bárminemű probléma adódik ( edzővel, tanárral, másik gyerekkel, étkezéssel, stb) jelezze azonnal, hogy meg tudjuk beszélni ill. orvosolni tudjuk a problémát! Szeretnénk, ha a gyerekek vidáman, felszabadulva, örömmel jönnének és lennének jelen táborunkban! 

A tábor napi programjának változtatási jogát fenntartjuk!

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!